ADP dezgroapă 11.000 de morţi fără urmași din Cimitirul Rulikowski. O fi având nevoie Bolojan de ceva CNP-uri pentru următoarele alegeri?

0
155

Osemintele din mormintele pentru care nu s-au plătit concesiunile vor fi îngropate mai adânc, iar locurile de deaspra vor fi reconcesionate.

De la an la an, Cimitirul Municipal Rulikowski devine tot mai neîncăpător. Administrația Domeniului Public (ADP) Oradea este nevoită să caute noi locuri de veci. Una dintre soluții este concesionarea locurilor de veci părăsite sau pentru care nu au fost plătite concesiunile de mai mulți ani.

Șeful ADP Oradea a găsit și soluția de moment pentru rezolvarea crizei locurilor de veci din Oradea. Mormintele părăsite și pentru care nu s-a plătit concesionarea de mai mulți ani, vor fi concesionate celor interesați.

Liviu Andrica spune că se procedează sistematic, pe parcele. Prima redistribuire a avut loc săptămâna trecută, când au fost redistribuite 10 locuri de veci.

Acesta mai face un apel la rudele sau aparținătorii celor care au morminte părăsite sau degradate în Cimitirul Rulikowski să vină la ADP Oradea să se informeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.