APP Bihor și-a început ședințele

0
397

Pandemia a modificat tuturor programul zilnic, aducând teamă și plictiseală în viața tuturor. Teama de a nu te molipsi cu perfidul Covid-19 și plictiseala de a nu-ți mai vedea prietenii, rudele, cunoștințele. Scăzând numărul de infectări zilnice, filiala Alianța pentru Patrie Bihor și-a ținut marți, 16 noiembrie, prima ședință, în sediul proaspăt amenajat, din apropierea Camerei de Comerț (str. Ady Endre, nr. 81).

Filiala bihoreană se dovedește a fi una foarte activă, cu contacte zilnice pe grupul propriu de WhatsApp, pe care s-a și făcut convocarea la ședință. Această adaptare la tehnică asigură o eficiență mai mare a comunicării și membrii de o anumită vitalitate și o vârstă responsabilă.

Cu masca pe față, membrii de partid, mai ales coordonatorii organizațiilor municipale și comunale bihorene, s-au cunoscut mai bine și au dezbătut câteva dintre direcțiile de acțiune ale partidului, precum și problemele de actualitate politică și sanitară ale țării. Ședința a fost condusă de Lilla Boglárka Debelka, președinta filialei județene, o persoană carismatică, cu ani de experiență în munca de partid și cea ministerială. A existat o ordine de zi, parcursă meticulos, punct cu punct. Astfel s-a analizat organizarea și stabilirea calendarului de constituire a ogranizațiilor aflate în dezvoltare pe teritoriul județului Bihor. O altă problemă presantă a fost cea privitoare la problemele pandemiei. S-a stabilit că Alianța Pentru Patrie respinge în mod categoric discriminarea românilor nevaccinați, vaccinarea obligatorie și restricțiile ilegale și abuzive decise de către autorități. Organizația locală va ieși în evidență și prin organizarea de acțiuni caritabile, cum ar fi donarea de mobilier către familii vulnerabile, vizitarea şi donarea de pachete cadou pentru beneficiarii căminelor de bătrâni. Au mai fost abordate diverse subiecte organizatorice și strategice privind reconstruirea societății românești, recâștigarea demnității și salvarea României din haosul în care se află în prezent. Pentru că acest nou partid este în plină expansiune, președinta Lilla Boglárka Debelka anunță că „ușile Alianței Pentru Patrie sunt deschise pentru toți patrioții, oameni iubitori de țară, de neam și tradiții românești”.

Pentru mulți dintre cei care cred într-o politică patriotică, onestă și constructivă, APP reprezintă oportunitatea de a se pune în valoare mult mai repede decât la partidele deja existente, având o șansă mult mai mare de a urca scara ierarhică din partid.

Ședințele se vor ține din două în două săptămâni, de la orele 17, la sediul partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.