Aproape o mie de spectatori au admirat colecții semnate de Cătătin Botezatu, Ambra,  Divino 88 şi Amavi 

0
248

„Oradea Revolving the Beautiful”, fashion show-ul pregătit de preşedintele Asociaţiei Arta Educaţiei şi Frumuseţii, stilistul Marius Molan, care a vorbit despre importanţa unor astfel de prezentări de modă într-un oraş dezvoltat. „Show-uri de acest gen au loc mereu în metropolele lumii. Cum Oradea devine tot mai frumoasă, aveam nevoie şi noi, locuitorii ei, de aşa ceva”, a spus acesta.

În deschidere au fost pregătite mai multe momente artistice. Protagonistele, eleve ale școlii de canto Enjoy Music din Oradea, au fost câteva modele ale agenţiei MModels, înfiinţată tot de Molan.

Prima colecţie prezentată în faţa publicului a fost cea pentru copii a magazinului Sisi Boutique din Oradea, care a stârnit rapid aplauzele celor prezenţi, datorită micuţelor modele care au păşit cu graţie pe covorul roşu. Cele mai așteptate și ovaționate colecţii ale serii au fost cele semnate de celebrul creator de modă Cătălin Botezatu.

Aceasta a fost formată din zeci de rochii de seară negre asortate cu coafuri extravagante (video jos) realizate de hairstylistul francez Laurent Tourette. A doua colecţie, „Viggo”, a adus în faţa orădenilor zeci de modele masculine care au îmbrăcat costume realizate din materiale scumpe, precum brocardul, şi decorate cu fir din aur sau argint.  

Următoarele trei colecţii au fost semnate de designeri şi branduri locale: Ambra Concept Neon Collection (realizată de Ambra Toma), Divino 88 (brandul magazinului cu același nume) şi Amavi (al firmei de confecţii Mobiente). Ultima a atras privirile participanţilor datorită ţinutelor în culori stridente, de roz şi verde neon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.