Autorulotele CJ Bihor pot fi deja închiriate pentru Târgul de Paște

0
108

Procedura de închiriere pentru cele patru food truck-uri achiziționate cu scopul promovării produselor tradiționale, pentru participarea la Târgul de Paști din Oradea, a fost deja lansată. Târgul va avea loc în perioada 7-17 aprilie, în Cetatea Oradea. 

Două autorulote pot fi utilizate pentru produse, precum mezeluri și brânzeturi, una pentru panificație și patiserie și una pentru produse precum conserve, băuturi alcoolice și non-alcoolice (de exemplu, sortimente de vinuri locale, bere artizanală, pălincă etc.).

Se pot înscrie în procedura pentru închirierea autorulotelor operatorii economici din județul Bihor care dețin un certificat de producător local. Înscrierile se fac până pe 26 martie, iar la solicitarea celor interesați, acestea pot fi vizitate.

Comercianții trebuie să respecte cu strictețe, în fiecare zi a evenimentului, programul agreat cu organizatorul în cadrul evenimentului, precum și orarul de funcționare, și să se asigure că vor avea cantități suficiente de produse pentru a fi puse în vânzare pentru întreaga perioadă a Târgului.

Printre obligațiile comercianților se numără: să dețină documente de proveniență și de conformitate a calității pentru toate produsele vândute și să asigure expunerea estetică a produselor și afișarea în mod vizibil a prețurilor care nu pot fi modificate pe durata evenimentului.

Prețul de închiriere (taxa de închiriere) și ocupare a food truck-urilor pentru activitățile comerciale desfășurate în cadrul evenimentului este următorul: 150 de lei de comerciant pentru fiecare food truck pe zi + T.V.A; 5.000 lei de comerciant pe food truck, garanție percepută pentru eventuale daune produse de către comerciant în defavoarea proprietarului (distrugeri, neprezentare etc.); 400 lei + T.V.A. taxa de instalare. Taxa acoperă instalarea food truck-ului și racordarea acestuia la utilități. Consumul de curent va fi contorizat pentru fiecare amplasament și se va achita la încheierea evenimentului pe baza citirii contoarelor. Pentru zilele de preluare a amplasamentului și predare a acestuia (6.04, respectiv 18.04), nu se vor percepe tarife.

În cazul în care vor exista mai multe solicitări pentru același amplasament, departajarea se va face prin licitație, ce urmează a fi organizată de către Agenția de Dezvoltare Durabilă Bihor în data de 27 martie, ora 11.00. Licitația se va desfășura după regula licitației competitive. Câștigătorul stabilit va fi cel care oferă prețul cel mai mare și care corespunde cerințelor proprietarului din punct de vedere estetic și a produselor comercializate.

Detaliile privind regulamentul și documentele necesare înscrierii pot fi consultate pe website-ul Consiliului Județean Bihor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.