Instalarea primului automat de flori din Oradea, aprobată de Primărie

0
149

Comisia municipală de urbanism şi amenajare a teritoriului (CMUAT) din cadrul Primăriei Oradea a analizat şi avizat, la solicitarea unei firme specializate, amplasarea primului automat de flori din oraş.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Oradea, firma respectivă a solicitat aviz de oportunitate pentru amplasarea unui automat de flori pe domeniul public, în faţa magazinului său de flori de pe o stradă din centrul oraşului.

„Automatul cu flori este o soluţie practică, el venind în întâmpinarea celor care înaintea unui cine, a unei zile de naştere sau a unei vizite la cineva drag doresc să cumpere un buchet de flori la ore mai târzii, când magazinele sunt închise”, se arată în comunicatul primăriei.

Comisia municipală de urbanism şi amenajare a teritoriului (CMUAT) a analizat şi avizat, în cadrul şedinţei de săptămâna trecută, 32 de proiecte. Dintre acestea, 19 au fost studiate în comisia de urbanism, în timp ce 13 au fost aduse în atenţia comisiei operative, a mai precizat comunicatul primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.