O singură ofertă depusă pentru amenajarea malului stâng al Crișului Repede, între Podul Sfântul Ladislau și Sinagoga Sion

0
352

O singură ofertă depusă pentru amenajarea malului stâng al Crișului Repede, între Podul Sfântul Ladislau și Sinagoga Sion, proiect în valoare de peste 7,1 milioane lei plus TVA, este asocierea care-i are ca titulari principali firmele care au executat și Piața Unirii – Gavella Com SRL, în asociere cu Druming Studio SRL și cu subcontractanți: Porfido ed Arte Consortio Stabile, Ritmotech SRL și Cofido SRL.

Termenul de depunere a ofertelor a expirat în 30 mai, la ora 15.00. Amenajarea se face în contul proiectului „Creșterea mobilității pietonale prin amenajarea malului stâng al Crișului Repede: Podul Sfântul Ladislau – Sinagoga Sion”, inclusiv cu fonduri europene.

Urmează etapa de evaluare a ofertelor, respectiv a garanțiilor de participare, a documentelor de calificare și a documentelor DUAE (document unic de achiziție european) depuse de ofertanți.

„Amenajarea care se va face între Podul Sf. Ladislau și Sinagoga Sion va crea o promenadă frumoasă în zona centrală. Coborârea se va face de la baza podului Sf. Ladislau spre malul Crișului. Proiectul are în vedere amenajarea arhitecturală cu finisaje și mobilier urban a platformei din beton armat, a treptelor, a rampei pietonale și a zidului de sprijin a malului. Lucrările vor consta în placarea zidului de sprijin al malului şi a pereţilor parcării subterane, pavarea rampei, a treptelor şi a platformei pietonale, montarea balustradelor şi realizarea mobilierului urban”, a transmis Primăria Oradea.

Luna trecută a expirat și termenul pentru depunerea ofertelor pentru proiectarea și execuția amenajării zonei publice, situată peste parcarea subterană din str. Independenței, fiind depuse două oferte. Licitația se află în faza de evaluare a ofertelor, respectiv în faza de solicitări de clarificări privind ofertele tehnice depuse, a informat Primăria Oradea.

Este vorba de zona situată deasupra parcării subterane din str. Independenței, pe amplasamentul delimitat de str. Independenței, malul Crișului Repede, Sinagoga Sion și Podul Sf. Ladislau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.