Proiecte cu finanțare nerambursabilă de 300 de mii de lei de la Primăria Oradea

0
90

Primăria Oradea dă startul unei noi sesiuni de depunere de proiecte cu finanțare nerambursabilă, cu o valoare totală de 300 de mii de lei. Acestea pot fi depuse de toți orădenii, persoane fizice și juridice, până la sfârșitul lunii.

Propunerile se fac pe următoarele domenii: cultură, învățământ, sport, tineret, protecția mediului și social-comunitar. Suma alocată finanțărilor nerambursabile este de 300 de mii de lei, din care o sută de mii de lei reprezintă finanțarea unor acțiuni pentru tineret. Evaluarea proiectelor depuse se va face pe baza unei grile de evaluare axată pe următoarele criterii: Relevanța (relevanța în raport cu obiectivele și programul de evenimente publice al Municipiului Oradea, evitarea dublării sau suprapunerii cu alte inițiative, relevanța pentru grupul țintă/beneficiari, tradiția, notorietatea evenimentului etc.) – 30 puncte; consistența tehnică (concordanță între obiective și rezultate, coerența acțiunilor din cadrul proiectului, capacitatea de impact multiplicator etc.) – 15 p; capacitatea managerială (capacitate și experiență în managementul proiectelor, parteneri implicați etc.) – 10 p; solidaritate financiară (realitatea bugetului, raportul cost/rezultate, capacitatea de autofinanțare a proiectului etc.) – 30 p.

Pentru subcriteriul „Capacitatea de autofinanțare al proiectului” se vor acorda 20 din cele 30 de puncte, astfel: fonduri proprii solicitant – peste 60% din buget – 20 p, între 40-60% din buget – 15 p, între 20-40% din buget – 10 p. și între 10-20% din buget – 5 p.

Al cincilea criteriu privește rezultatele așteptate (rezultate măsurabile, număr beneficiari etc.) – 15p.

Proiectele pot fi depuse până la sfârșitul acestei luni, ora 12.00, iar documentația de solicitare a finanțării se va transmite doar în format electronic, pe adresa de e-mail a Municipiului Oradea, [email protected].

În cazul unor documente atașate care depășesc capacitatea emailului Municipiului Oradea (20 Mb) se vor utiliza servicii de transfer fișiere prin platforme online de genul Google Drive, WeTransfer etc.

Selecția și evaluarea proiectelor va avea loc în perioada 1 – 30 aprilie, ora 12.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.