Șase oferte pentru execuţia lucrărilor de construire a Centrului de antreprenoriat Piața Cetate

0
93

Municipalitatea orădeană a anunţat că au fost depuse şase oferte pentru execuția lucrărilor de construire a Centrului de antreprenoriat Piața Cetate. Valoarea estimată este de 88.838.157,88 lei fără TVA.

Data limită de depunere a ofertelor în cadrul procedurii de achiziție publică prin licitație deschisă a fost 19 decembrie.

Ofertele au fost depuse de către: Construcții Bihor – ofertant unic, având subcontractanți pe Drumuri Orășenești şi Terratest Geotehnic; asociere formată din Construcții Erbașu – lider de asociere și Euras – asociat 1, având ca subcontractanți pe Alegra Excim, GHP Intelligent Systems şi Romversis Top; asocierea formată din Flodor Transcom – lider de asociere și ABED Nego Com – asociat 1, Procons Group – asociat 2, având ca subcontractanți pe Helion Security şi Electrofor; asocierea formată din Costa VOC Impex – lider de asociere și Kesz Construcții România – asociat 1, având ca subcontractanți pe Alegra Exim, GHP Intelligent, Systems şi Saldecor; asocierea formată din Madlev Cons – lider de asociere și EUD Drumconstruct – asociat 1, Campeador – asociat 2, Constructorul Sălard – asociat 3, având ca subcontractanți pe Termopro Edil, Elesal, Florivas, Valcris Ascensoare Servicii, Gan Tradinng şi Valcris Ascensoare Comerț; asocierea formată din Precon Transilvania – lider de asociere, Lemacons – asociat 1, Termoline – asociat 2, având ca subcontractanți pe Rimteh, AlSeRo Impex, Comporsa și Grup Construcții Est.

Proiectul este implementat de către Direcția Management Proiecte cu Finanțare Internațională, fiind finanțat prin Programul Interreg V – A România – Ungaria. Investiția se va realiza în două etape. Astfel, etapa 1 cuprinde amenajarea și reconstruirea halei C1 (care a ars în incendiul din 2020), având o suprafață de 1.770 metri pătrați, amenajarea a 50 de locuri de parcare stradale, cu staționare de scurtă durată, construirea stației de pompare – rezervor de apă, precum și accesul dinspre bulevardul Nufărul spre Cantemir.

În etapa a doua, se va realiza o construcție nouă, care va cuprinde o parcare subterană de 161 de locuri, sector de legume-fructe cu 504 mese, sector alimentație publică, sector produse alimentare cu 34 spații comerciale, sector produse nealimentare cu 152 de module comerciale de 6 metri pătrați, două săli de instruire pentru antreprenori în domeniul comercial agricol și birouri pentru persoanele din administrație, plus alei pietonale, spații verzi și drumuri de acces.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.