Un hotel nou se va construi în apropierea Muzeului Țării Crișului

0
92

Consiliul Județean Bihor a finalizat procedura de atribuire a dreptului de superficie asupra unui teren din Municipiul Oradea pentru construirea unui hotel din fonduri private.

Terenul se află în proprietatea Consiliului Județean Bihor și are o suprafață de 3.981 mp. Amplasamentul este situat într-o zonă centrală, în vecinătatea Muzeului Țării Crișurilor și a viitorului Centru Cultural Multifuncțional, clădire destinată susținerii unor activități culturale și recreative. 

Câștigătorul este CONSTRUCTII ERBASU S.A., singura companie care a depus ofertă în cadrul licitației lansate în luna octombrie de Consiliul Județean Bihor.

Hotelul este o investiție privată. Clădirea ar urma să aibă un regim de înălțime D+P+7E, cu o suprafață construită la sol de 1.280 mp. Hotelul va avea o capacitate de cazare pentru cel mult 280 de persoane. Amenajările exterioare vor presupune o cale de acces auto și pietonal, o parcare auto cu 18 locuri și spații verzi.

Investiția se va realiza în patru faze. Prima fază a proiectului prevede realizarea documentației tehnico-economice a obiectivului de investiții, în termen de maxim 6 luni de la perfectarea Contractului de superficie. A doua fază a proiectului constă în obținerea Autorizației de construire în termen de maxim 4 luni de la data perfectării Documentației tehnico-economice.

Următoarea etapă presupune demararea construcției, în termen de maxim 1 lună de la data obținerii Autorizației de construire, iar ultima fază prevede finalizarea investiției într-o perioadă de maxim 2 ani de la data eliberării Autorizației de construire. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.