Un minor de 16 ani cu antecedente i-a tăiat gâtul unui prieten

0
147

Polițiștii orădeni s-au deplasat cu operativitate la fața locului, iar din primele investigații efectuate s-a stabilit că doi tineri din Oradea, ambii de 16 ani, care se cunoșteau, au avut un conflict spontan, pe baza unor discuții care au degenerat, în urma căruia unul dintre ei i-a provocat celuilalt leziuni tăiate la nivelul gâtului.

La fața locului s a deplasat echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD. Dr. Hadrian Borcea, medic-șef UPU-SMURD, a confirmat agresiunea. În fapt, agresorul i a produs victimei, cu un cuțit, o plagă la nivelul gătului, destul de serioasă, dar care însă nu îi pune viața în pericol.

Potrivit informațiilor Bihon.ro, agresorul este elev la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul din Oradea. Acesta ar fi venit în parcul în care era victima și i-a solicitat direct să se pună în genunchi și să scoată tot ce are în buzunare. Imediat după a scos din buzunar un cuțit cu o lamă de circa 10-15 cm și l-a tăiat la gât. Agresorul are antecedente și se află în baza de date a polițiștilor. Tânărul a fost prins la scurt timp de la agresiune în Parcul Salca.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările vor continua sub coordonarea unui procuror, în funcție de gravitatea leziunilor suferite de victimă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.