„24 ianuarie din perspectiva mea istorică”

0
322

Muzeul Țării Crișurilor lansează o nouă ediție a concursului online de eseuri istorice, cu tema „24 ianuarie din perspectiva mea istorică”, destinat tinerilor de gimnaziu și liceu. Prin acest concurs dorim să încurajăm gândirea creativă și capacitatea de sinteză a tinerilor în vederea întocmirii unor eseuri istorice originale, având ca subiect semnificația zilei de 24 ianuarie 1859.

Lucrările trebuie să conțină maxim 2 pagini, redactate la calculator (Times New Roman, font 12, la 1,5 rânduri şi aliniere Justify). La finalul lucrărilor tinerii sunt rugați să își scrie numele complet, vârsta, clasa, școala, localitatea, respectivjudețul de unde provin. Lucrările vor fi trimise pe adresa de mail pedagogiemuzeala@mtariicrisurilor.ro, până în data de 24 ianuarie 2022. O comisie formată din specialiști ai muzeului va juriza eseurile, iar rezultatele pentru fiecare secțiune vor fi anunțate pe pagina de Facebook a instituției. Vor fi acordate două premii, unul pentru gimnaziu, celălalt pentru liceu, constând în cărți și o vizită gratuită la Muzeul Țării Crișurilor.

Persoană de contact: Lavinia Ungureanu, muzeograf Relații Publice și Expoziții (tel.0259.706101), luni-vineri, între orele 10.00-14.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.