Viktor Orbán, adăugat pe „lista neagră” de la Kiev a propagandiștilor anti-ucraineni

0
155

Viktor Orbán a fost adăugat în baza de date Myrotvorets, cunoscută sub denumirea de „Peacemaker” pe plan internațional, ca propagandist anti-ucrainean, relatează Kommersant, potrivit HotNews.ro.

Viktor Orbán, un dictator un pic mai european decât prietenul său Putin. Un centru de investigații de la Kiev îl acuză că este un „complice al criminalilor de război ruși”.

Peacemaker este un centru de la Kiev de cercetare a infracțiunilor comise împotriva securității naționale a Ucrainei, includerea unei persoane în baza sa de date devenind uneori un motiv pentru interzicerea intrării sale în țară.

Centrul de investigații de la Kiev îl acuză pe Viktor Orbán, adăugat pe „lista neagră” de la Kiev a propagandiștilor anti-ucraineni că este un „complice al criminalilor de război ruși, complice al crimelor comise de autoritățile ruse împotriva Ucrainei și cetățenilor săi, cooperare cu agresorul rusesc” și că răspândește propagandă anti-ucraineană.

„Este singurul [lider] din Uniunea Europeană care refuză transferul de arme către Ucraina prin teritoriul țării sale și se opune respingerii gazelor naturale rusești chiar și pe termen lung”, afirmă anchetatorii de la Peacemaker.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.