APP are organizație și la Buntești

0
1084

Alianța Pentru Patrie Bihor a încheiat în forță anul 2021, arătându-și din plin experiența de teren a celor care compun conducerea acestei organizații, în frunte cu Lilla Debelka. Pașii făcuți în doar trei luni de existență dovedesc un management remarcabil, dar și o calitate deosebită a membrilor organizației, compusă din oameni dedicați, cu mult entuziasm, hotărâre și spirit de echipă. Filiala județeană are deja sediu în zona centrală a Oradiei, care a fost proaspăt renovat și căruia i s-a tras cablu de internet, a înființat primele organizații în județ, ședințele de partid au intrat în normalitate, iar mobilizarea pentru fapte caritabile de sărbători s-a dovedit remarcabilă.

Căminul Cultural din Buntești a fost gazda înființării organizației locale a APP. Se intonează imnul de stat

APP Bihor și-a reluat activitatea de extindere în județ. Miercuri, 19 ianuarie 2022, s-a desfășurat ședința de constituire a organizației de la Buntești. Evenimentul a avut loc la Căminul Cultural din localitate, în prezența a peste 30 de persoane, pe parcursul a circa două ore. Ședința a fost condusă de Lilla Debelka, președintele filialei bihorene și de Mirela Teodorescu, vicepreședinte APP Bihor, căreia i s-a mulțumit pentru „organizarea impecabilă a evenimentului”. Cu această ocazie s-au înmânat și primele zeci de carnete de partid, APP dovedindu-se un partid cu priză la public și în creștere constantă.

Lilla Debelka și Mirela Teodorescu

Ședința de constituire a beneficiat și de prezența unor membri de bază ai organizației bihorene care, în luările lor de cuvânt, au prezentat obiectivele partidului, caracteristicile principale, precum patriotismul, valorile familiei și recuperarea economiei naționale. Interesante au fost și motivațiile personale ale intrării în partid, unele legându-se de personalitatea lui Liviu Dragnea, iar altele de programul patriotic al acestui partid. Oamenii și-au exprimat speranța refacerii României ca forță economică și politică zonală.

Prezidiul ședinței
Aspecte de la ședință

Conducerea locală, aleasă cu această ocazie, are următoarea componență: Ioan Mohut – președinte, Raul Mohut – secretar executiv, Viorica Frugina, Gheorghe Carle și Florin Mădălin Bala – membrii biroului organizației comunale.

Doru Sicoe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.