APP Bihor în pragul sărbătorilor de iarnă

0
343

Tânăra filială Bihor a APP și-a ținut cea de-a doua ședință în proaspătul sediu, după cea de înființare. Evenimentul a avut loc joi seară, pe strada Ady Endre, la nr. 81, și s-a întins pe parcursul a trei ore. Și asta, pentru că discuțiile au fost vii, animate de participanți și de tematică. De reținut că filială Bihor este una foarte dinamică, aflată în plină expansiune organizatorică și creștere a numărului de membri.

O temă importantă a fost celebrarea Zilei Naționale. Pe lângă coroana comandată, APP Bihor își așteaptă membrii cu ocazia zilei de 1 Decembrie, în Piața Unirii, la monumentul regelui Ferdinad. S-a stabilit că, în afară de obligativitatea măștii și „distanțarea socială”, nu sunt restricții de participare la acest foarte important eveniment legat de identitatea națională. Detaliile privind ora și alte chestiuni organizatorice se transmit prin grupul Whatsapp al filialei, foarte vivace în fiecare zi.

Numărul de 18 adeziuni la APP, reușit de Iosif Emanuel Wagner, președintele organizației de tineret din Oradea, a fost dat ca bun exemplu celor prezenți. Tânărul Wagner și-a anunțat deplina implicare în proiectele culturale ale partidului, militând pentru ajutorarea artiștilor măcar ca „în vremea lui Dragnea”.

Pentru că sărbătorile de iarnă bat deja la ușile noastre, APP Bihor, prin vocile președintei Lilla Debelka și președintei executive Crisina Bene, și-a anunțat dorința de ajutorare a nevoiașilor. Sub egida APP Bihor, vor fi făcute cadouri familiilor cu mulți copii și celor bătrâni care figurează deja pe o listă a partidului.

Lilla Debelka – președinta APP Bihor

Discuțiile au fost conduse cu remarcabilă pricepere de către președinta Lilla Debelka, a cărei experiență de mulți ani în politică, inclusiv la nivel de vârf, își spune cuvântul. Participanții s-au dovedit foarte implicați, venind cu idei și propuneri în domeniul propagandei și liniei politice a partidului, care este dorită a fi de centru-stânga, nu de centru-dreapta. S-a discutat și de oportunitatea unei vizite a liderului Liviu Dragnea în Bihor, ce va avea loc însă nu mai devreme de anul viitor.

Sediul partidului este proaspăt renovat, asigurându-se și permanența la sediu, cu un program zilnic, între orele 10-17. Ședințele au un ritm de una la două săptămâni.

Următorul eveniment va avea loc la Nojorid, în 3 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.