Ashton Kutcher a vrut să meargă în spațiu cu Richard Branson, însă Mila Kunis nu l-a lăsat

0
258

Pe actorul Ashton Kutcher îl știm mai degrabă ca iubitul tânăr al celebrei actrițe Demi Moore. Între timp, s-a însurat cu o altă actriță de succes, Mila Kunis, născută la Cernăuți, Ucraina! În plus, Ashton e pasionat de călătoriile spațiale, pentru care a făcut chiar o investiție. Iată însă că el anunță că și-a vândut biletul pentru zborul în spațiu cu Virgin Galactic, deoarece soția sa, Mila Kunis, l-a convins că nu este „o decizie înțeleaptă pentru familie”, transmite CNN. Și asta în condițiile în care Mila chiar a jucat într-un celebru film SF cu mult Cosmos, Ascensiunea lui Jupiter.

Mila Kunis și Ashton Kutcher

Într-un interviu pentru site-ul Cheddar News, actorul din serialul „Doi bărbați și jumătate” a dezvăluit că trebuia să se alăture unui zbor operat de compania de călătorii în spațiu a miliardarului Richard Branson, însă partenera sa de viață l-a făcut să reevalueze riscul.

„Când m-am căsătorit și am avut copii, soția mea practic mi-a spus că nu este o decizie înțeleaptă pentru familie să merg în spațiu, când avem copii mici, așa că am vândut biletul meu înapoi către Virgin Galactic”, a spus Kutcher.

Ashton și Mila, împreună cu copii

Branson, fondatorul Virgin Galactic, împreună cu membrii echipajului, Sirisha Bandla, Beth Moses și Colin Bennett, precum și piloții Dave Mackay și Michael Masucci, au zburat până la intrarea în Cosmos folosind SpaceShipTwo, un avion cu un singur motor cu rachetă pentru care compania a petrecut aproape două decenii în realizarea sa. Cursa pentru ajungerea pe Marte a început, aici intrând și Elon Musk și Jeff Bezos.

Richard Branson

Virgin Galactic plănuiește începerea curselor cu clienți plătitori. Până acum, mai mult de 600 de persoane și-au rezervat bilete cu prețuri între 200.000 și 250.000 de dolari. Compania este așteptată să reia vânzările de bilete în curând, însă la un preț mai mare.

„Trebuia să fiu în următorul zbor, însă nu voi fi în următorul zbor”, a precizat Kutcher.

Deși s-a răzgândit în privința zborului Virgin Galactic din cauza îngrijorărilor soției sale, Kutcher a insistat că visul său de a vedea Galaxia este încă foarte viu. „La un moment dat, voi merge în spațiu”, i-a spus el prezentatoarei Kristen Scholer.

Lansarea istorică a lui Branson a marcat doar cel de-al patrulea zbor de test cu vehiculul care a ajuns în spațiu. În timp ce antreprenorul britanic plutea prin microgravitație, a împărtășit un mesaj folosind camerele de la bordul avionului spațial: „Către voi toți copiii – am fost cândva un copil cu un vis, privind către stele. Acum sunt un adult într-o navă spațială… Dacă noi putem face asta, imaginați-vă doar ce puteți face voi!”, a mai precizat acesta. Concurența celor trei cavaleri ai Spațiului au eliberat Occidentul de povara rusească și au dat startul la călătoria de plăcere în Cosmos. Dar, cel mai important obiectiv rămâne planeta Marte, pe care se va ajunge în câțiva ani. Să vedem dacă Kutcher își va relua totuși proiectul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.