Campionatul European al Vatmanilor la Oradea!

0
67

Pentru prima data în România, la Oradea, în data de 3 iunie, la Oradea, va avea loc cea de-a X-a ediţie a Campionatului European al Vatmanilor. 

Sunt așteptate să concureze, în cadrul acestei ediţii, 25 de echipe din 19 țări.  În calitate de gazdă, echipa de vatmani orădeni va concura cu echipele din Hanovra (campioană en-titre), Barcelona, Basel, Berlin, Bordeaux, Bruxelles, Debrecen, Dresda, Dublin, Florența, Göteborg, Kiev, Kosice, Leipzig, Malaga, Nürnberg, Oslo, Praga, Rotterdam, Stockholm, Szeged, Viena, Varșovia și Zagreb. Antrenamentele se vor desfășura vineri, 2 iunie 2023, în depoul Salca, şi pe reţeaua de transport cu tramvaie.  Probele din cadrul competiției vor avea loc sâmbătă, 3 iunie, între orele 10.00 şi 16.00, în Piața Unirii. Festivitatea de premiere va avea loc, în aceeaşi zi, la ora 17.00. Competiţia este împărţită în șase probe denumite generic: „Oprirea perfectă”, „Frânarea de urgență”, „Distanța laterală”, „TRAM- bowling”, „TRAM-billiard” şi o probă inedită.

Campionatul European al Vatmanilor (TRAM-EM) este recunoscut în cadrul companiilor de transport public, fapt confirmat de interesul participanţilor.  Competiţia va fi filmată cu 12 camere de luat vederi şi va putea fi urmărită live pe site-ul www.tram.eu şi pe paginile de facebook TRAM-EM  şi OTL în limbile engleză şi română. În Piaţa Unirii, spectatorii vor putea achiziţiona produse food-truck, vor exista zone de divertisment pentru copii, standuri cu informații despre transportul public orădean şi de la ora 20.00, un concert surpriză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.