Cinci marocani au încercat să treacă ilegal granița pe la Valea lui Mihai

0
120

Poliţiştii de frontieră de la Valea lui Mihai au depistat în apropierea frontierei cinci cetățeni marocani care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pe jos.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea lui Mihai au observat, în timpul desfășurării activităților specifice de supraveghere a frontierei, la aproximativ 100 de metri de linia de frontieră cu Ungaria, cinci persoane care se deplasau pe jos și nu îşi justificau prezenţa în zonă. Întrucât nu s-au supus somațiilor legale, lucrătorii noștri au folosit armanetul din dotare fiind trase focuri de avertisment în plan vertical pentru oprirea acestora. S-a procedat interceptarea persoanelor, acestea fiind apoi conduse la sediul sectorului pentru verificări” a declarat purtătorul de cuvânt al ITPF Bihor, comisar-șef Laura Beatrice Bondar.

În urma cercetărilor poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că cei în cauză sunt cetățeni din Maroc, cu vârste cuprinse între 21 și 34 de ani, care au intrat legal în ţara noastră şi intenţionau să treacă fraudulos în Ungaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.