Cinci români morți și patru răniți după o ciocnire pe străzile din Strasbourg

0
329

O urmărire în trafic s-a încheiat cu un accident dramatic între două vehicule luni, cu puțin înainte de ora 16:45, pe Rue du Rhin-Napoléon, în districtul Port-du-Rhin din Strasbourg. Cinci persoane au murit, alte patru au fost rănite, scrie presa franceză, citată de ziuadevest.ro

Două mașini s-au ciocnit în mijlocul un străzi. Potrivit presei franceze, un BMW Seria 7 s-a răsturnat pe un acoperiș, iar la a câțiva metri distanță, un BMW X5 a fost distrus după a lovit un copac.

La fața locului au fost trimiși de urgență mai multe echipaje de pompieri si de salvare. Când au ajuns, două femei muriseră deja. O a treia victimă, un bărbat aflat în stop cardio-respirator, a murit puțin mai târziu, în ciuda încercărilor de resuscitare. Alte trei persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, apoi au fost transportate la spital, cu un prognostic rezervat de supraviețuire, rănile fiind grave. La fața locului a fost mobilizat și un elicopter de salvare. Alte trei persoane au necesitat îngrijiri, inclusiv fiica unei victime, din cauza șocului.

La originea tragediei din orașul Strasbourg stau două familii de romi din Timișoara. Membri celor două tabere sunt în relație de rudenie, protagoniștii, Banari Cârpaci și Saban Stancu, fiind cumnați, scrie voceatimișului.ro.

Conflictul dintre cele două familii este mai vechi, Saban Stancu reproșându-i lui Banari Cârpaci că, din pricina lui, ar fi executat 2 ani de închisoare. Imediat după eliberare, Saban Stancu i-ar fi cerut cumnatului său o sumă de bani, drept despăgubire, dar acesta a refuzat.

Conflictul a degenerat luni, după ce a început în plină stradă, și a continuat cu o urmărire pe străzile din Strasbourg. În accident au murit pe loc Banari Cârpaci, soția și sora acesteia iar, ulterior, la spital, conform martorilor, au încetat din viață și Saban Stancu și soția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.