Ciolacu l-a sfătuit pe Ioan Mang să se retragă singur de la șefia PSD Bihor ca să nu fie mazilit!

0
183

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a trecut sâmbătă, 14 ianuarie la Oradea, unde s-a întâlnit cu primarii din organizație, parlamentarii (Ioan Mang, deputat și președintele PSD Bihor, și senatorul Florian Bodog) și cei doi secretari de stat, Felix Cozma și Aurel Mohan. La final a declarat doar „că vom construi frumos˝, adăugând despre alegerile din organizația județeană că „exact când vor fi necesare le vom face”.

Luni, 30 ianuarie apare o postare pe pagina de facebook a lui Ioan Mang, care clarifica un lucru: debarcarea liderului PSD Bihor.

„A început ședința Consiliului Politic Național al PSD, ultima la care particip în calitate de președinte al PSD Bihor.

Pentru cei care nu știu despre ce este vorba, voi rămâne în PSD și voi sprijini organizația PSD Bihor în continuare, atât cât mi se va cere sprijinul, în rest mă voi ocupă de activitatea parlamentară.

Toate cele bune tuturor! Funcția de lider interimar va fi ocupată de Radu Moldovan, vicepreședinte PSD, coordinatorul zonei Nord-Vest și președinte al PSD Bistrița-Năsăud. De asemenea a fost dizolvat Biroul Permanent Județean, urmând că în Biroul Permanent Județean să fie cooptați la început parlamentarii și primarii PSD Bihor!˝

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.