Construcții Erbașu are 12 luni să execute Centura Sânmartinului

0
201

A fost semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor la Centura Sânmartin. de către Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, și Călin Roman, directorul Erbașu Transilvania. Au participat Cristian Pistol, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Eugen Cecan, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj, Mircea Mălan, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, și Sanda Bogdan, șefa Biroului Drumuri Județene din Direcția Tehnică a Consiliului Județean Bihor.

Autoritatea județeană și constructorul au convenit reducerea termenului pentru proiectarea și execuția centurii de la 17 la 14 luni. Termenul pentru lucrările propriu-zise este de 12 luni.

Proiectantul ar trebui să finalizeze proiectul tehnic în două luni, iar în luna august a acestui an ar urma să înceapă lucrările. Mulțumesc Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Primăriei Sânmartin pentru parteneriat ”, a precizat Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor.

Licitația a fost câștigată de asocierea formată din CONSTRUCTII ERBASU (Leader), DRUMURI ORASENESTI S.A., PROCONS GROUP, VÁHOSTAV – SK. Conform ofertei depuse, valoarea proiectului este de 148.940.166,91 lei, fără TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.