Continuă modernizarea străzilor și se va construi un pod nou peste pârâul Peța

0
193

Primăria Oradea continuă modernizarea în ritm susţinut a străzilor din municipiu, numai în cursul acestui an urmând să fie în lucru aproximativ 100 de străzi.

Ieri, 8 iunie, s-a finalizat procedura de achiziție pentru lucrările de modernizare a trei străzi din Cartierul Veteranilor, respectiv Pictor Roman Mottl, Episcop Radu Demetriu şi str. Veteranilor, dar și pentru construirea unui pod peste Pârâul Peța în zona străzii Feldioarei. În ceea ce privește construcția noului pod peste pârâul Peța, acesta se va realiza în continuarea străzii Feldioarei și va lega zona Parcului 22 Decembrie de cartierul Ceyrat.  

Procedura de achiziție pentru „Elaborare proiect pentru autorizarea executării lucrărilor (PAC/DTAC), proiect tehnic pentru execuţia lucrărilor (PT), asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada executării lucrărilor și execuție lucrări pentru aceste investiții” a avut drept câștigători următorii ofertanți:

– LOT 1: S.C. Dumexim S.R.L., având ca subcontractant pe PROEXCO S.R.L,  cu  o propunere financiară de 306.744.17 lei (fără TVA) pentru modernizarea străzii Pictor Roman Mottl;

– LOT 2: S.C. PORR CONSTRUCT SRL, având ca subcontractant pe S.C SOMES-TOP-GRUP S.R.L., cu o propunere financiară de 94.397.39 lei (fără TVA) pentru modernizarea străzii Episcop Radu Demetriu;

– LOT 3: S.C. GLOBAL INDUSTRIAL SRL, în asociere cu DP PROIECT S.R.L și cu CML.RO S.R.L., cu o propunere financiară de 1,760,319.11 lei (fără TVA) pentru modernizarea străzii Veteranilor;

– LOT 4: PORR CONSTRUCT S.R.L., având ca subcontractanți pe: ELECTRO-APARATAJ S.R.L,  COSTIN SI VLAD BIROU DE PROIECTARE SRL, S.C SOMES-TOP-GRUP S.R.L, RITMOTEH SRL, cu o propunere financiară de 2,454,790.74 lei (fără TVA) pentru construcție pod peste Pârâul Peța.

În prezent, în Oradea sunt în execuție un număr de 30 de străzi, iar alte 67 se află fie în faza de achiziție, fie cu documentații economice deja aprobate în Consiliul Local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.