Corpul de control al ministrului Educației a descins la Inspectoratul Școlar Bihor

0
114

Corpul de control al ministrului Educației anchetează situația de la Colegiul Economic „Partenie Cosma”. Inspectorii au sosit azi dimineață la Inspectoratul Școlar Județean Bihor unde verifică dacă instituția și-a făcut treaba conform legii.

Cazul Negrean nu va rămâne cu siguranță fără urmări. Minsitrul Educației, Ligia Deca, a trimis corpul de control să verifice dacă Inspectoratul Școlar își face treaba. Până la ora 12.00, conform unor surse din interiorul instituției, inspectorii verificaseră dacă Inspectoratul a acționat așa cum cere Legea și dacă s-a avansat în cadrul anchetei.

Directorul Colegiului Economic „Partenie Cosma” este anchetat de Inspectoratul Școlar Județean Bihor pentru că ar fi cerut bani de la elevi pentru a organiza un after-party de 10 mii de euro. Pentru că o parte dintre copii și părinți s-au împotrivit, Negrean a încercat să-i convingă amenințând că nu le va elibera diplomele la timp. Mai mult, într-o înregistrare intrată în posesia ziarul Crișana, Negrean le vorbește urât părinților, jignește elevii și profesorii atât de la Colegiul Economic cât și de la alte două școli din Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.