Ucrainenii i-au lichidat pe autorii atrocităților de la Bucea! Bonus: doi generali eliminați în Herson

0
169

În Vinerea Mare, trupele lui Volodimir Zelenski i-a spulberat în estul Ucrainei pe invadatorii din Brigada 64 separată de puști motorizate a armatei ruse. Această unitate este cea care a comis cele mai brutale crime împotriva civililor pașnici din orașul Bucea, regiunea Kiev.

Tineri ruși, născuți sub Putin, morți pentru Putin, după cum titrează cotidianul britanic The Times

Informația a fost furnizată de un voluntar din Harkov, Roman Donik, fiind preluată apoi de publicația online Obozrevatel.com. Luptătorii care i-au nimicit pe ucigașii și violatorii ruși fac parte din celebra Brigadă 93 a Forțelor Armate ale Ucrainei.

Unitatea putinistă era o formațiune tactică (brigadă) a Forțelor Terestre ale Federației Ruse, aparținând de Armata a 35-a Combinată. Avusese denumirea de cod „Unitatea Militară 51460”.

Brigada s-a format la 1 ianuarie 2009 din Regimentul 882 puști motorizate al Diviziei 270 puști motorizate, fiind situată în satul Kniaz-Volkonskoie din regiunea Habarovsk din Siberia. Orașul Habarovsk, centrul administrativ al regiunii, se află la 30 de kilometri de granița cu China.

În Herson, doi generai ruși au fost eliminați, al treilea e grav rănit

Tot vineri, 22 aprilie, militarii ucraineni au distrus complet postul avansat de comandă al Armatei a 49-a combinată a Federației Ruse, în regiunea Herson. Printre ocupanții ruși lichidați se numără și doi generali, iar al treilea ar fi în stare critică, suferind răni deosebit de grave.

Herson sub atac

Conform Obozrevatel.com, anunțul a fost făcut de Direcția Principală de Informații a Ministerului ucrainean al Apărării, care a comunicat: „La 22 aprilie 2022, Forțele Armate ucrainene au dat o lovitură devastatoare postului de comandă avansat al Armatei a 49-a combinată a forțelor de ocupație ruse, care, spre deosebire de instalațiile de luptă și de bunul-simț, era situat la o mică distanță de linia ciocnirilor de luptă din regiunea Herson. Rezultatul înfrângerii – PPU 49 a fost distrus, doi generali ocupanți au fost eliminați (!), unul a fost grav rănit, evacuat în stare critică”.

Ofițerii de informații ucraineni sunt acum angajați în stabilirea datelor personale exacte ale ocupanților lichidați.

Anterior, alți 8 generali ruși au fost lichidați de către ucraineni, în cele două luni de război. Dacă informația furnizată astăzi de oficialii de la Kiev se va confirma, atunci numărul generalilor ruși omorâți pe frontul ucrainean s-ar ridica la 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.