Cum va fi vremea în Bihor în următoarele două săptămâni

0
130

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 10 – 23 iulie 2023. Potrivit specialiștilor, până spre mijlocul săptămânii viitoare, vremea va fi canicularã cu disconfort termic accentuat în regiunile sud-vestice, sudice şi de sud-est, în timp ce în rest va fi cãlduroasã.

Vremea va fi călduroasă în Bihor în cea mai mare parte a intervalului de referință, când se vor înregistra temperaturi maxime medii de 30…32 de grade, dar se estimează și perioade caniculare (12-13 iulie și 16-19 iulie), când media acestora să fie de 34…36 de grade. Media minimelor termice va fi de 18…19 grade, exceptând nopțile din 11,12, 15,16 iulie și perioada 21-23 iulie, când aceasta se va situa în jurul valorii de 16 grade.

Regimul pluviometric va fi în general deficitar, totuși în jurul datei de 14 iulie vor fi perioade cu fenomene specifice instabilității atmosferice local mai intense și cu cantități de apă mai însemnate, iar după data de 19 iulie de asemenea va crește probabilitatea pentru intervale cu ploaie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.