Dan Petrescu dorit intens la națională

0
477

Echipa națională de fotbal a României a rămas fără antrenor, iar oficialii FRF încearcă să găsească soluția potrivită pentru acest post. 

Cel mai vehiculat nume din ultima perioadă a fost cel al lui Dan Petrescu. Răzvan Burleanu i-ar fi făcut o oferit tehnicianului campioanei României, iar în jurul acestui subiect s-a creat o adevărată discuție, ținând cont că antrenorul a declarat că va oferi un răspuns la sfârșitul lunii, iar speculațiile nu au întârziat să apară.

Dan Petrescu este unul dintre cei mai eficienți antrenori români, cariera sa fiind legată cu precădere de CFR Cluj

Într-o intervenție telefonică la „Ora Exactă în Sport”, Cristi Balaj a vorbit despre acest subiect, declarând că nu crede că Dan Petrescu va merge la națională. În plus, președintele CFR Cluj a făcut referiri și despre posibila ofertă venită din Arabia Saudită. 

„Dan Petrescu merită să fie antrenorul echipei naționale sau al oricărui club de valoare. Mi-a promis că vom fi împreună în următorii doi ani și jumătate, colaborăm excelent, am vorbit zilele trecute și mi-a dat de înțeles că nu ar pleca. S-a creat o situația delicată, se putea aștepta două săptămâni până se terminau etapele din această iarnă, s-a creat o anumită tenisune la club. Nu ne-am gândit la un plan B, pentru că avem antrenor. Se poate întâmpla orice, pentru că există o clauză de reziliere. Există acea ofertă, dar e de mai multă vreme”, a declarat Cristi Balaj la PRO X

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.