Doi arbitri agresați în Liga 5 Bihor! 

0
163

Jocurile de la Gepiu și Ciumeghiu au fost oprite înainte de expirarea timpului regulamentar. Două din cele 5 meciuri desfășurate duminică în Seria Sud din Liga 5 Bihor s-au încheiat înainte de limită, asta pentru că arbitrii care au oficiat la centru au fost agresați de jucători ai echipelor gazdă.

Meciul Viitorul Gepiu – Vida Pomezeu s-a întrerupt în prelungiri, la scorul de 3-3. Jucătorul gazdelor, Traian Oltean a intrat dur asupra portarului advers, a văzut justificat cartonașul roșu, dar și-a pierdut cumpătul și l-a lovit cu capul în față de arbitrul Marian Pop. Considerând că nu este în siguranță pentru a continua partida, tânărul arbitru a fluierat finalul partidei. Ciudată reacția fotbalistului, care jucase foarte bine până atunci și marcase două goluri.

În partida Voința Ciumeghiu – Zorile Buntești s-a jucat mai puțin, doar 44 de minute. După un fault, un jucător al gazdelor a primit al doilea cartonaș galben. Când centralul Andrei Bulzan se pregătea să-l scoată pe cel roșu, un alt jucător, Petru Precup, l-a prins de mână pe arbitru încercând să-l oprească. Bulzan a reușit să scoată cartonașul roșu și l-a arătat ambilor jucători, moment în care Precup l-a lovit cu palma peste față. Arbitrul a considerat că siguranța îi este pusă în pericol și a fluierat finalul, într-un moment când Zorile conduceau cu 1-0. Cele două cazuri vor fi analizate în ședința de marți 21 martie a Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Bihor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.