Noul preşedinte al clubului FC Bihor Oradea este George Tătar

0
296

Întrunită, vineri, 30 iunie, în ședință, Adunarea Generală a Asociaților clubului FC Bihor Oradea l-a votat în funcția de președinte pe George Corneliu Tătar.

Născut în anul 1984, George Tătar a fost jucător la FC Bihor, la Centrul de Juniori (antrenor prof. Alexandru Muta). Este absolvent de Drept și masterand în Științe Politice. A activat în mediul privat până în anul 2012, când și-a început activitatea de la Primăria Municipiului Oradea, în prezent fiind consilierul domnului primar Florin Birta.

Primele declaraţii de presă ale noului preşedine al clubului FC Bihor Oradea vor fi făcute miercuri, 5 iulie, cu ocazia reuniri lotului de jucători, în vederea pregătirii noului sezon competiţional.
Vă informăm, astfel, că reunirea lotului echipei noastre va avea loc miercuri, de la ora 10:30, la Stadionul Iuliu Bodola, iar de la ora 10:45 avem programată o conferinţă de presă, în sala de conferinţe a stadionului.

Configuraţia AGA: Din partea Primăriei Municipiului Oradea reprezentant este Eduard Florea, din partea APTOR, Alexandru Chira, iar din partea Consiliului Judeţean Bihor, Laurenţiu Danşa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.