Expoziția cu tricouri de legendă la Oradea

0
207

Denumită „Legendele fotbalului românesc vin la Aushopping Oradea”, expoziția organizată de „Romanian Football Legends” a fost inaugurată duminică, 19 iunie, în prezența foștilor internaționali bihoreni Alexandru Boc, Zeno Bundea și Mihai Neșu.
Din generații diferite, dar toți cu ADN de campioni, cei trei foști fotbaliști bihoreni au dat autografe și s-au fotografiat cu fanii.
Sandu Boc a povestit cum a marcat în victoria unică obținută de Petrolul Ploiești în meciul cu FC Liverpool din Cupa Campionilor Europeni, scor 3-1, din urmă cu 56 de ani. Zeno a fost chestionat despre sezonul în care a îmbrăcat tricoul de campion cu Rapid București. „M-am bucurat foarte mult că s-a organizat un astfel de eveniment. Înseamnă că există oameni care apreciază tricourile purtate de jucători, iar Răzvan le prezintă prin toată țara și le prezintă povestea lor”, a spus Mihai Neșu. Fostul internațional a vorbit și despre proiectul Complexului de recuperare pentru copii și tineri Sfântul Nectarie pe care îl construiește la Cihei și care poate fi susținut în continuare prin SMS cu textul CRED la 8844.
În expoziție sunt prezentate tricouri deținute în colecțiile private de Răzvan Stoian, reprezentant „Romanian Football Legends”, și bihoreanul Nicolae Victor Ienciu, fost fotbalist în trecut la Minerul Ștei, Poiana Budureasa, Biharea Vașcău sau Victoria Avram Iancu, și bun prieten cu Mihai Neșu.
Expoziția de tricouri poate fi vizitată gratuit până în 30 iunie, în intervalul orar 9:00-22:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.