FC Bihor a marcat de 4 ori în meciul de pregătire cu Victoria Carei

0
111

FC Bihor s-a deplasat din nou la Satu Mare pentru jocul de pregătire susținut în compania colegei de serie Victoria Carei.

Partida s-a desfășurat pe terenul sintetic de la Baza Dinamo și a fost câștigat de „roș-albaștrii” cu scorul de 4-2 (1-1).

Victoria Carei a deschis scorul în minutul 9 prin E. Kinczel, care a profitat de o nesincronizare în defensiva orădeană. FC Bihor a egalat înainte de finalul primei părți prin golgheterul Sergiu Jurj, care a pus latul la centrarea lui Gunie (40). După pauză orădenii au mai punctat de trei ori. Andrei Gheorghiță a făcut 2-1 finalizând o acțiune personală în minutul 58. Au urmat două goluri frumoase ale bihorenilor. În minutul 72, Roșu a pasat printre fundași, Marius Hosu a preluat pe piept și de la 14 metri a șutat fără speranțe pentru portar (3-1). Constantin Roșu a mărit diferența la 4-1, transformând o lovitură liberă de la 18 metri (74). În prelungirile partidei, Victoria a redus din diferență, scorul final fiind 2-4 după ce Vaida a transformat un penalty.

Pentru FC Bihor au evoluat în prima repriză: R. Bob – R. Săutiuț, A. Gal, D. Stan, L. Ioviță, G. Cherman, A. Hosu, R. Gunie, Ad. Popa A. Chindlea, Sg. Jurj.
După pauză au mai intrat: Ed. Nergheș – C. Jurj, C. Petruș, D. Lupșe, T. Serediuc, C. Roșu, A. Moga, R. Clemeniuc, R. Farcaș, A. Gheorghiță, M. Hosu. Antrenori: Florin Farcaș, Dorin Mihuț și Vlad Ghețe.

Din cauza problemelor medicale nu au evoluat Fl. Drăgan, I. Ban și Al. Popa.
La Victoria Carei au evoluat și orădenii Patrick Andraș și Raul Ardelean, împrumutați de la FC Bihor.

A fost prima victorie în jocurile de pregătire din această iarnă, după înfrângerea cu Minaur Baia Mare, scor 0-2, și remiza cu CSC Dumbrăvița, scor 1-1, ambele echipe din Liga 2. Pentru FC Bihor urmează „triunghiularul” cu Crișul Chișineu Criș și Corvinuș Hunedoara, programat în 18 februarie la Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.