FC Bihor Oradea a câștigat turneul în trei disputat pe terenul sintetic Motorul din Arad

0
98

FC Bihor Oradea a câștigat, astăzi, turneul în trei disputat pe terenul sintetic Motorul, din Arad, în compania celor de la Crișul Chișineu Criș și Corvinul Hunedoara, alte două formații cu preteneții din Liga a 3-a, dar din serii diferite. Elevii lui Florin Farcaș au trecut cu 2-1 de Crișul și au remizat la zero cu Corvinul. În fine, remiză alabă a ieșit și în ultimul meci al „triunghiularului”, între Crișul și Corvinul. Dar, să luăm pe rând meciurile arbitrate de Sorin Saladea, Alina Mihoc și Daniel Tal:

FC Bihor – Crișul Chișineu Criș 2-1

Pe locul 3 în Seria 10, FC Bihor Oradea a dispus de Crișul, aflată pe poziția a 4-a în C8. Juniorul Andrei Chindlea a deschis scorul în minutul 5 cu un șut la vinclu expediat de la circa 22 de metri lateral stânga: 1-0. Formația lui Dan Stupar a reacționat după numai 5 minute, când David Popa a primit o pasă filitrantă de la Janu și l-a învins pe Nergheș. Golul victoriei l-a reușit Sergiu Jurj, în minutul 29, care a fructificat pasa venită de la Adi Popa, cu un șut din 7 metri trimis la colțul scurt (2-1). Tot David Popa (în două rânduri) și Toboșaru au mai avut ocazii importante de gol pentru divizionara terță arădeană.

Formații:

FC Bihor: Ed. Nergheș – R. Clemeniuc, Al. Popa, D. Lupe, I. Ban. R. Farcaș, A. Hosu (23 A. Moga), R. Gunie, Ad. Popa, A. Chindlea, Sg. Jurj.

Crișul: Iliescu – Haloș, Hreniuc, Burlă, Siminic – Iuga, Grigore – Vecerdea, Janu, Toboșaru – D. Popa.

Corvinul – FC Bihor 0-0

Pentru orădeni, a urmat confruntarea cu Corvinul Hunedoara, liderul neînvins din seria a 9-a, formație cu care anul trecut s-a duelat la baraj, când ambele formații jucau sub o altă denumire (CAO vs CS Hunedoara). Partida a avut un ritm bun, dar niciuna dintre formații nu a găsit drumul spre gol astfel că s-a terminat cu scorul de 0-0.

Formații: 

FC Bihor: R. Bob – C. Jurj, A. Gal. D. Stan, L. Ioviță, Cl. Petruș, T. Serediuc (35 Sg. Jurj), C. Roșu, A. Gheorghiță (35 R. Gunie), M. Hosu.

Corvinul: Blaga – Iacob, Elton, Garutti, Neacșa, Hergheligiu, Curtean, Bradu, Pîrvulescu, Lupu, Mercioiu.

Crișul Chișineu Criș – Corvinul 0-0

Concluzia „triunghiularului” au scris-o Crișul și Corvinul cu o remiză albă vie. Curtean a lovit bara cu un șut de la 18 metriu, dar și formația de pe Crișul Alb a avut situațiile sale de poartă, prin Dinu, Janu și mai ales Toboșaru, Lefter intervenind decisiv la șutul micuțului mijlocaș de bandă a lui Stupar și Lung. A fost și un duel aprig din punct de vedere fizic, iar Neacșa și-a pierdut cumpătul și a fost eliminat de pe teren sau mai bine spus a fost înlocuit cu arădeanul Mercioiu.

Formații: 

Crișul: Iliescu – Haloș (70 Bortiș), Pașca, Pavel, Burlă (80 Haloș) – Kone, Dinu – Bickling , Janu (65 Grigore), Toboșaru (65 Iuga) – D. Popa (80 Janu)

Corvinul: Lefter – A. Vlad, Pop, Elton, Mar – Mitran, Chindriş, Curtean, Pîrvulescu – Coman, Mercioiu.

Florin Farcaș (FC Bihor): „Au fost teste utile în fața unor echipe bune din seriile unde activează. În primul joc cu Crișul am înscris de două ori, ne-am mai creat și alte ocazii, una peste alta o victorie meritată. Al doilea joc a fost mai echilibrat, având în vedere și valoarea adversarului, Corvinul fiind o echipă cu obiectiv declarat promovarea. Ne-am creat situații bune prin Hosu, Gheorghiță și Jurj, dar se simte încă o anumită stare de oboseală, normală în această perioadă, dar suntem pe un drum bun și rezultatele ne dau încredere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.