FC Bihor Oradea a remizat cu echipa din Liga a doua, CSC Dumbrăvița

0
117

Meciul s-a desfășurat pe Stadionul „Josef Scheirich” din localitatea arădeană Zăbrani, unde își desfășoară jocurile formația Victoria Zăbrani din Liga 4 Arad..

Ploaia torențială, care s-a abătut asupra întregii zone de vest încă de vineri seara, a afectat grav starea terenului, care a fost îmbibat cu apă. Astfel, a avut de suferit și jocul celor două echipe, care s-a rezumat la mult efort pentru menținerea echilibrului și mingi lungi pe faza de atac.

Prima șansă de gol a venit în minutul 5, atunci când Paulevici a pătruns în careu de pe dreapta, a trimis în fața porții, dar nici Capătă și nici Luca Bodri nu au ajuns la minge. În minutul 12, Călin Toma a executat o lovitură liberă din lateral stânga, direct pe poartă, dar Nergheș a reușit să respingă de sub transversală. În minutul 20, Capătă a reluat din voleu, de la 20 de metri, iar Nergheș a plonjat de siguranță și a respins în corner, deși balonul nu ar fi prins cadrul porții.

În partea secundă, ambele formații au schimbat liniile, iar bihorenii au intrat mai bine în meci și au început să pericliteze poarta echipei noastre. În minutul 46, Serediuc a reluat din careu, din lateral dreapta, dar balonul a trecut puțin pe lângă colțul lung. Dumbrăvița a replicat în minutul 57, printr-o nouă lovitură liberă executată de Toma, din lateral dreapta, puțin peste poartă. M. Hosu l-a pus la încercare pe Mikloș în minutul 59, cu un șut pe jos, de la 18 metri, dar goelkeeperul nostru a reușit să rețină. Deschiderea de scor a venit în minutul 61, la câteva zeci de secunde după ce timișenii au efectuat, deodată, 9 modificări. Claudiu Petruș a fost cel care a găsit breșa în defensiva echipeid e Liga doua și a șutat de la 10 metri, în forță, în stânga portarului. Egalarea a venit în minutul 68, atunci când Gîsă a fost faultat în careul orădenilor, iar Răzvan Ghinescu a transformat lovitura de pedeapsă rezultată.

CSC Dumbrăvița (antrenor Cosmin Stan): R. Mikloș – Tismonar, Bura-Koț, Niakate, C. Toma (cpt.) – Tănase, Grancea, T. Bodri – Paulevici, Capătă, L. Bodri. După pauză, au mai intrat Trifon – Moțiu, Zurbagiu, Gîsă, Amariei, Zaluschi, Curea, Martinov, Simon și Piftor

FC Bihor Oradea (antrenor Florin Farcaș): Nergheș – C. Jurj, Gal, Lupșe, Ban – Gherman, Săutiuț, Gunie, Chindlea, A. Popa – S. Jurj. Au mai intrat Bob, Drăgan, Al. Popa, D. Stan, Ioviță, A. Hosu, Petruș, Gheorghiță, Serediuc, C. Roșu, M. Hosu, Clemeniuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.