FC Bihor și-a menajat titularii și a pierdut la Gloria Bistrița

0
58

Având meci în deplasare la Ungheni, Florin Farcaș a preferat să-și lase acasă titularii obișnuiți, în timp ce Adrian Falub a mizat pe o formulă de joc apropiată de cea de bază, urmând să joace acasă cu Corvinul. Astfel, la FC Bihor nu a evoluat niciunul din jucătorii care au început partida din etapa trecută cu CSM Satu Mare. Au fost utilizați cei care au evoluat mai puțin și mulți juniori, unii dintre ei la debutul absolut în Liga 3.

În fața unei echipe alcătuite preponderent din juniori, Gloria a reușit să se impună cu 3-1 (2-0). Bistrițenii au deschis scorul în minutul 7 când Alex Stoica a centrat din dreapta și Gheorghe Gondiu a înscris cu o lovitură de cap din zona colțului careului de 6 metri (1-0). gazdele și-au dublat avantajul în minutul 34, când Manolache a trimis o pasă lungă, Alex Stoica a rămas singur și a plasat balonul pe lângă Radu Bob de la 11 metri (2-0).
În partea a doua, orădenii au evoluat cu mai mult curaj și au reușit să și reducă din diferență prin golul frumos reușit de puștiul Andrei Moga (17 ani) cu un șut de la marginea careului trimis la semi-înălțime în dreapta lui Bodea. Au urmat faze la ambele porți, Bob reușind să salveze față în față cu Yameogo în minutele 65 și 74, în timp ce A. Hosu a șutat peste din 11 metri. În prelungiri, Gloria a marcat din nou: centrare Buia și reluare cu capul Gheorghe Gondiu în dreapta lui Bob (3-1).

Pentru ambele echipe urmează testele importante, FC Bihor va juca miercuri 24 mai în deplasare cu Unirea Ungheni, iar Gloria va întâlni acasă pe Corvinul Hunedoara.
Adversara FC Bihor, Unirea Ungheni, a pierdut acasă vineri cu Unirea Alba Iulia, scor 1-2, golurile fiind marcate de Alex Oltean 78, respectiv Răzvan Fetița 44 și 50. Antrenorul Flaviu Sabău a mizat pe mulți dintre titularii obișnuiți la Unirea Ungheni.

Gloria Bistrița – FC Bihor Oradea 3-1 (2-0)
Au marcat: Gheorghe Gondiu 7 și 90+2, Alexandru Stoica 34 / Andrei Moga 63
Gloria: Fl. Bodea – A. Manolache, G. Georgescu, C. Gugu (73 M. Savu), R. Runcan, S. Luca, I. Rus, A. Abdoul, Al. Stoica (73 D. Buia) – C. Davordzie (61 Al. Yameogo), Gh. Gondiu. Antrenori: Adrian Falub, Dorel Zegrean și Călin Albuț
FC Bihor: R. Bob – Fl. Drăgan, D. Lupșe, Al. Popa, R. Clemeniuc, M. Pop ((82 I. Hebriștean), Ad. Popa (82 L. Buciuman), A. Moga (77 D. Cociuba), A. Chindlea, A. Hosu (77 Ed. Merka), A. Cherman (65 A. Bala). Antrenori: Florin Farcaș, Dorin Mihuț și Vlad Ghețe.
Arbitri: Sebastian Bădărău (Hunedoara) – Daniel Ilinca (Craiova), Daniel Bărbulescu (București)
Observatori FRF: Ion Orosfoian (Târgu Mureș) și Gabriel Bârjac (Zalău)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.