Festivalul Multiculturalității, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea

0
124

Centrul de Cultură al Județului Bihor organizează împreună cu Consiliul Județean Bihor, Casa de Cultură a Sindicatelor și Visit Oradea și în parteneriat cu Comunitatea Evreilor din Oradea, Asociația Italiani in Bihor, Szigligeti Színház Nagyvárad, Forumul Democrat German, Partida Romilor Sucursala Bihor, Asociația Culturală „Ermis” și Uniunea Democratică a Slovacilor și Cehilor din România, prima ediție a Festivalului Multiculturalității, eveniment ce va avea loc în data de 9 mai 2023, ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Festivalul Multiculturalității, organizat de Ziua Europei (9 mai) prin care este sărbătorită pacea și unitatea în Europa, este o oportunitate de a celebra diversitatea culturală și de a promova înțelegerea, toleranța și respectul între culturi și comunități diferite. Acesta va cuprinde un program diversificat ce va include prezentări de dansuri și muzică tradiționale, specifice fiecărui grup etnic participant, care vor oferi ocazia spectatorilor să descopere și să se bucure de diversitatea culturală din Bihor și din întreaga lume.

Evenimentul este deschis publicului larg, iar intrarea va fi 15 lei, biletele fiind disponibile spre achiziționare la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor din Parcul 1 Decembrie, Oradea.

Festivalul Multiculturalității este o oportunitate unică de a descoperi și de a aprecia diversitatea culturală a județului nostru, iar Centrul de Cultură al Județului Bihor este încântat să fie gazda acestui eveniment important alături de partenerii săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.