George Simion despre Ancuța Cârcu: „Femeia asta a fost o prostituată, nu membru AUR!”

0
1262

George Simion reacționează după ce fosta peremistă Ancuța Cârcu a lansat un atac dur la partidul din care susține că a făcut parte. Liderul AUR susține însă că fosta șefă a organizației PRM Bistrița nu a făcut parte niciodată din AUR, totul fiind legat de un dosar de prostituție…

Ancuța Cârcu a slăbit 30 kg, având acum un nou look

Ancuța Cârcu, fost lider PRM Bistrița, feblețea lui Vadim Tudor, a lansat în această dimineață, joi, un atac dur la adresa formațiunii AUR, la care a aderat în urmă cu mai bine de un an. Ea a dezvăluit faptul că Alianța pentru Unirea Românilor s-a delimitat de ea în momentul în care în presă au apărut informații legate de un dosar pe care aceasta îl are la DIICOT.

Ancuța Cârcu a atacat AUR: „Sunt o gașcă de impostori ajunși în Parlament. Nu au orizont”

Ancuța Cârcu l-a criticat pe George Simion pentru atitudinea pe care acum o are în Parlament și susține că AUR nu are nici un viitor în viața politică.

„Să vă spun cum văd eu acest AUR. În primul rând, sunt o gașcă de impostori ajunși în Parlament din cauza gafelor făcute de celelalte partide, de lipsa de orizont a românilor. La AUR, cuvântul de ordine este scandal! Nu au un proiect de țară, nu au o lege. Nu au orizont. Șeful scandalagiilor auriști este liderul ultrașilor, George Simion. A spus omul ăsta ceva de la Tribuna Parlamentului, de când este acolo, plătit din bani publici, că, AUR, vrea să inițieze o lege prin care să aducă bunăstarea românilor? Nu! Spune doar, hoți, mafioți. Se vede că a fost ultras. Gestul făcut cu ministrul Popescu a pus capac”, ne-a declarat Anca Cârcu.

Ancuța, când avea niște kilograme în plus

George Simion răspunde: „Acestei Ancuța nu i-a fost aprobată adeziunea”

S-a luat legătura și cu George Simion, care susține că Ancuța Cârcu nu a fost niciodată membru AUR și că nu este mai mult decât o femeie certată cu legea.

„Adeziunea trebuie aprobată, acestei Ancuța Cârcu nu i-a fost niciodată aprobată adeziunea, pentru că am căutat pe Google. Nu există femeia asta, nu a fost niciodată membru AUR. Vă rog să înțelegeți, nu-mi puneți toate… femeile certate cu legea… Femeia asta a fost prostituată, din câte știu”, a declarat George Simion.

Vadim Tudor despre Ancuța: „Funcţia nu e o glumă. Ea se prezintă bine. Are o robusteţe naturală, e curată la suflet, e o bună comunicatoare, nu face greşeli gramaticale. Ce contează că nu şi-a luat Bacalaureatul? Nici Eminescu nu a făcut vreo facultate şi era genial. Ştiu eu carte pentru toţi la un loc. Nu are nimeni nevoie să mai ştie carte dacă stă lângă mine, că pare prost. Anca Cârcu va avea o funcţie de secretar executiv la nivel naţional şi se va ocupa de problemele de imagine, de propagandă, de comunicare. Am încredere în ea. E distanţă lungă până în Bistriţa-Năsăud, dar încet-încet sper să o aducem în Capitală”.

În trecut, Ancuța Cârcu ieșise în evidență cu apropierea ei directă de Corneliu Vadim Tudor și mai apoi a descrierii încercării de viol făcută de tribun asupra ei, eveniment care i-a asigurat o notorietate națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.