Ilie Bolojan a rămas pieton pentru trei luni!

0
495

Ilie Bolojan a rămas pieton pentru trei luni, după ce Poliția Rutieră Satu Mare l-a prins cu 120 la oră în zona Carei.

„Un șofer a fost surprins de polițiști în timp ce circula cu viteza de 138 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă admisă de 70 km/h, în proximitatea municipiului Carei. El are deplătit o amendă de 1.305 lei și a rămas fără permis 90 de zile. „La data de 14 ianuarie în timp ce desfășurau activități de combatere a nerespectării regimului legal de viteză, polițiștii rutieri din Satu Mare au surprins un conducător auto care circula cu viteza de 138 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă admisă de 70 km/h, în proximitatea municipiului Carei”, anunță IPJ Satu Mare. Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.305 lei. Totodată, polițiștii i-au suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile, mai scrie și Mediafax, fără a nominaliza șoferul în cauză.

Ilie Bolojan nu este la prima abatere rutieră. Permisul i-a mai fost luat din cauza vitezei în 2017, când a fost prins cu 172 km/h în județul Arad.

De altfel, ca primar, a arătat în repetate rânduri că normele rutiere sunt opționale pentru el: își făcuse un obicei din a intra pe interzis în Piața Unirii, ieșind din parcarea de pe strada Primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.