International Robotics Championship la Era Park

0
78

Peste 550 de concurenți de pe tot globul se întrec, timp de două zile, la Era Shoping Park Oradea, în ediația a 11-a, a International Robotics Championship. 

Organizat de Facultatea de Inginerie Managerială și Tehnologică, Asociația pentru Robotică și Mecatronică alături de Visit Oradea și Primăria Municipiului Oradea, campionatul de robotică se desfășoară în perioada 21 – 22 aprilie și reunește echipe din: Algeria, Belarus, Egipt, Filipine, Grecia, Liban, Lituania, Polonia, Romania, Turcia și Ungaria.

Universitatea pune la bătaie locuri bugetate și burse pentru viitori studenți care vor câștiga la Campionatul internațional Robotics Championship.  Elevii care reușesc să obțină rezultate de locul 1, 2 sau 3 la oricare dintre probe pot beneficia de un loc bugetat la specializarea Robotică în limba engleză sau Robotică în limba română la Facultatea de Inginerie Managerială și Tehnologică.

Pe lângă oportunitatea de a alege o carieră în inginerie, competiția va avea premii în valoarea de mii de euro sub formă de echipamente, aparatură și piese. Totalul premiilor se ridică la peste 10.000 euro.

Cu un program complex, format din 15 probe, dintre care multe probe care se desfășoară concomitent, Robotics Championship îi așteaptă pe toți pasionații și curioșii de acest domeniu, de la mic la mare, să îi asiste în această competiție internațională. Participarea este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.