Mișcarea România Suverană Bihor, condusă de Lilla Debelka, este în plină ascensiunie!

0
140

La Sânmartin, comună care se bucură de renume, întrucât are în componența sa cea mai mare stațiune balneară după litoralul Mării Negre, Băile Felix, a avut loc conferința de alegeri a organizației prezidată de către Lilla Debelka, președintele MRS Bihor.

În cadrul lucrărilor conferinței, președinte al organizației comunale Sânmartin a fost ales Viorel Pelean, vicepreședinți: Olar Ionela și Roșu Loredana, iar secretar a fost aleasă Roșu Loredana. Organizația de Femei a MRS Sânmartin va fi condusă de Nistor Corina, iar Organizația de Tineret de Gabor Iancu.

Acest partid este susținut de către Liviu Dragnea, fostul președinte al Camerei Deputaților, considerat cel mai influent politician din România. Partidul Mișcarea România Suverană este expresia voinței poporului. Promovează ideea identității naționale și suveranitatea politicii de stat, susține și protejează familia și profilul cultural românesc.

„La Sâmnartin precum și în alte comune bihorene MRS are o echipă solidă care a reunit oameni serioși și profesioniști, determinați să pună umărul la lucrările de refacere a comunei și la identificarea și soluționarea problemelor care persistă în această zonă. Formațiunea vine cu viziuni noi și propuneri realiste pentru a pregăti, în mod sigur și durabil, dezvoltarea atât de necesară comunei.
Având în vedere că Mișcarea România Suverană recunoaște demnitatea umană drept valoare supremă, punând în centrul preocupării sale omul, misiunea noastră este asigurarea și facilitarea respectării drepturilor și a libertăților fundamentale ale persoanei, de a proteja și crește standardele și calitatea vieții fiecărui cetățean și de a preveni orice afront la adresa demnității umane.
Sub conducerea mea, MRS Bihor va continua construcția și consolidarea organizațiilor în județ, astfel încât să traducem în viață programul politic al partidului.” – a declarat Lilla Debelka, președintele MRS Bihor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.