Kanal D la 15 ani

0
545

Kanal D împlinește astăzi, 1 martie 2022, 15 ani de la lansarea pe piața media din Romania, ocazie cu care au anunțat o serie de schimbări, printre care un nou pachet grafic. Aniversarea va fi marcată și printr-o ediție specială „Teo Show”.

Totodată, astăzi, 1 martie, s-a lansat și noul grupaj informativ, Știrile de la ora 07:00, prezentat de Cristina Dorobanțu, fosta gazdă a emisiunii „Puterea Dragostei”. Urmează, în curând, matinalul „Dimineața cu noi”, o emisiune fresh, plină de energie, ce îi va avea ca prezentatori pe Viviana Sposub, Bursucu și George Tănase.

Vedete ale Kanal D

Kanal D dă noi detalii și despre mult așteptatul quiz show ce va fi prezentat de Dan Negru, despre care spune că se află în acest moment în perioada de casting, nefiind încă stabilită o dată a premierei.

„La un proiect altfel decât cele care există pe piața TV (n.r. la ce să ne așteptăm). Mi-a plăcut mereu originalitatea, Blaga avea dreptate când spunea că te poți împodobi cu penele altuia, dar nu poți zbura cu ele. Piața de televiziune de la noi e una a copy-paste, se face mult playback și m-a bucurat când Kanal D mi-a propus originalitatea unui show unic în piață. Și nu doar a unui show, cât a unui trend TV pe care-l găsești oriunde în lume, mai puțin la noi. E un curaj cel de a inova, de a descoperi trenduri”, a declarat Dan Negru.

Aniversarea Kanal D va fi marcată astăzi și prin materiale speciale în cadrul Știrilor Kanal D și printr-o ediție specială „Teo Show”, care începând de ieri are doi noi prezentatori, după plecarea lui Bursucu la matinal. Este vorba despre Mihai Mitoșeru și Bella Santiago. Astfel, vedetele Kanal D vor rememora acele momente extraordinare din istoria postului TV, întâmplări amuzante sau care au avut un impact asupra telespectatorilor, dar și a echipei, din fața sau din spatele camerelor.

Din fața micilor ecrane, publicul va putea trăi emoția celor mai frumoase povești despre colegialitate și bucuria de a fi împreună.

Kanal D, sprijin pentru Ucraina, prin UNICEF și Crucea Roșie România

Kanal D a fost de-a lungul timpului alături de telespectatori atât prin conținutul programelor, cât și prin componenta socială a unor emisiuni sau prin campanii dedicate care au susținut diverse cauze sociale.

Stația s-a mobilizat și în contextul actual, marcat de razboiul din Ucraina și de repercusiunile acestuia, susținând și prin intermediul acestor ediții speciale demersurile organizațiilor non-guvernamentale – UNICEF, Crucea Roșie Romania – aflate în teren și oferind sprijin material, medical sau emoțional celor afectați de conflict.

Sub #prietenipeviata, Kanal D își invită telespectatorii în această zi plină de emoție să se alăture demersului de a-i susține pe cei aflați în dificultate.

În cadrul emisiunilor difuzate de Kanal D vor fi anunțate modalitățile de donație și sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.