Lilla Debelka, aleasă vicepreședinte al Mișcării România Suverană, partid susținut de Liviu Dragnea

0
340

Orădeanca Lilla Debelka, fost ministru secretar de stat, a fost aleasă vicepreședinte al Partidului Mișcarea România Suverană, formațiune politică susținută de Liviu Dragnea.

Politicianul a fost prezent în zilele de 19 și 20 mai (vineri și sâmbătă) la Iași, la întâlnirea președintelui Partidului Mișcarea România Suverană, Carmen Daniela Dan, cu președinții organizațiilor județene.

În cadrul întâlnirii au fost abordate măsurile care vizează bunăstarea românilor, sprijinul pentru fermieri, pentru oamenii de afaceri, pentru familiile tinere, pentru pensionari, pentru îmbunătățirea sistemelor de sănătate și educație.

„Mișcarea România Suverană are o echipă solidă care a reunit oameni serioși și buni profesioniști, determinați să pună umărul la lucrările de refacere a României. Formațiunea vine cu viziuni noi și propuneri realiste pentru a pregăti, în mod sigur și durabil, dezvoltarea țării. În județul Bihor vom continua construcția și consolidarea organizațiilor. Avem o organizație mare care se dezvoltă continuu și care așteaptă  în rândurile sale cât mai mulți patrioți. Cei care doresc să se alăture  se pot înscrie on-line pe www.pmrs.ro sau să apeleze la numărul de telefon: 0758 364 606.”– a declarat Lilla Debelka, președintele MRS Bihor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.