Lilla Debelka : Un lider cu o solidă carieră în administrația publică și cu largă viziune în cursa pentru funcția de consilier județean Bihor

0
20

Cu o traiectorie politică impresionantă care a traversat multiple niveluri de guvernare, Lilla Debelka se remarcă fiind o persoană de referință în peisajul politic local. Cu experiența sa vastă și angajamentul neclintit față de binele comun, Lilla Debelka se pregătește acum să aducă aceeași pasiune și dedicare în cursa pentru funcția de consilier județean.

În cursul celor 2 ani în care a deținut funcția de Secretar de Stat în cadrul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, Lilla Debelka a dovedit abilități de lider remarcabile și a contribuit la dezvoltarea și implementarea unei politici eficiente care să sprijine diaspora românească și să promoveze legăturile strânse cu țara noastră de origine. Prin intermediul acestei poziții, ea a demonstrat că este capabilă să conducă, în medii complexe, și să aducă schimbarea pozitivă.

În cei 4 ani, în calitate de Consilier Local în cadrul Consiliului Local Oradea, Lilla Debelka a fost o voce puternică pentru comunitatea locală. Prin intermediul proiectelor și inițiativelor sale a reușit să abordeze diversele nevoi și provocări ale orașului nostru, contribuind la îmbunătățirea infrastructurii, a serviciilor publice și a calității vieții pentru toți locuitorii.

Acum, Lilla Debelka își aduce experiența și viziunea într-o nouă arenă politică, punându-și în valoare experianța și abilitățile pentru a servi comunitatea județului Bihor. Fiind pe un loc eligibil pe lista cu candidații pentru funcția de consilier județean din partea Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, va avea ocazia să demonstreze competențele și experiența îndelungată.
Cu un accent ferm pe transparență, responsabilitate și ascultare activă a nevoilor cetățenilor, ea promite să fie o prezență autentică și un lider dedicat în cadrul Consiliului Județean Bihor.

„Sunt onorată să-mi prezint candidatura pentru funcția de consilier județean și să aduc cu mine o bogată experiență în administrația publică. Timp de doi ani, am avut privilegiul de a onora funcția de Secretar de Stat în cadrul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, unde am sprijinit diaspora românească și am promovat legături strânse cu țara noastră. În afară de aceasta, timp de patru ani, am avut șansa să reprezint comunitatea noastră în calitate de consilier local în cadrul Consiliului Local Oradea, unde am lucrat pentru a aduce schimbări pozitive și pentru a îmbunătăți viața cetățenilor noștri. Cu această experiență acumulată și cu angajamentul meu neclintit față de binele comun, sunt pregătită să îmi dedic energia și cunoștințele pentru a servi interesele comunității județului Bihor.
Promit să fiu o voce autentică și o forță pentru progres în cadrul Consiliului Județean Bihor și să lupt pentru interesele și nevoile tuturor locuitorilor.
Veniți alături de AUR să construim împreună un viitor luminos care să asigure bunăstarea tuturor locuitorilor județului nostru!”, a declarat Lilla Debelka.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.