Liviu Dragnea aruncă bomba: Comoara de miliarde pe care stă România. Ce se plănuiește

0
467

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu de la DC News l-a avut joia trecută invitat pe fostul lider PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea la DC News

„În ceea ce privește gazele, în afară de resursele din Marea Neagră, sunt multe pungi, pe terestru. Producția de gaze a scăzut cu 30% fiindcă nu s-a mai continuat forarea, exploatarea, nu s-au mai făcut depozite și investiții. S-a blocat orice investiție în energia electrică și producția de gaze. Noi, având posibilitatea să devenim independenți energetic, am devenit și importatori de energie și s-au mărit și prețurile”, a spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a răspuns acuzațiilor care susțin că din cauza lui România nu exploatează gaz din Marea Neagră.

„Serios? Ce au făcut în 3 ani de zile? De ce nu au adus ei banii? (…) Dacă România are gaze în Marea Neagră, dar le scoate fără a primi nimic în schimb, România ajută Europa să își scadă dependența față de Rusia, dar nouă de ne crește dependența”, a declarat Liviu Dragnea.

De ce cresc facturile în România?

Totodată, Liviu Dragnea a vorbit și despre prețurile uriașe ale facturilor.

„Sigur nu poate să fie din greşeală. Este făcută şi această operaţiune cu preţurile uriaşe la facturi ca parte dintr-un alt şir de operaţiuni care se face în România, despre care eu am vorbit mult înainte să mă ridice, şi anume România să fie îngenuncheată atât în ceea ce priveşte sporirea resurselor naturale, distrugerea firmelor româneşti – au început cu cele mari, continuă cu cele mijlocii şi o să ajungă până la cele mici -, cât și preluarea întregului comerț din România, îngenuncherea agriculturii, iar acum suntem în faza în care trebuie să îngenuncheze, efectiv, populaţia şi companiile.

Adică, distrugerea economiei din cauza preţurilor prohibitive, foarte mari, uriaşe şi populaţia care, efectiv, încet, încet nu va mai putea să plătească. Din păcate, ştim că sunt oameni care s-au sinucis pentru că nu vedeau nicio soluţie. O să urmeze, probabil, preluarea de proprietăţi, terenuri, case. (…)

Pentru că preţul nu este mărit de cineva de afară, când tu ai 550 de lei preţul în piaţă la un moment dat şi vii cu o lege cinică a plafonării şi tu, de fapt, majorezi. Băi, băieţi, eu cred că voi nu câştigaţi suficient! Ia, mai luaţi de aici! Şi au ajuns la 1.000, ca să ducă la furnizorul de ultimă instanţă până la 3.000. Adică, facturi mărite de trei ori, de patru ori, de zece ori. Cine își imaginează că astea pot fi plătite?”, a spus Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.