Mila Kunis este ucrainiancă, nu rusoaică!

0
626

Mila Kunis, celebra actriță americană, în vârstă de 38 de ani, care este căsătorită cu Ashton Kutcher, a făcut noi declarații despre războiul dus de Rusia în Ucraina și a vorbit despre motivele pentru care obișnuia să spună că e rusoaică.

Mila Kunis, care a organizat o strângere de fonduri pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina, a recunoscut că obișnuia să spună că e din Rusia, deși aceasta s-a născut la Cernăuți, în Ucraina.

„Mi se pare irelevant că vin din Ucraina. Tocmai din acest motiv mereu am spus că sunt rusoaică. Mereu spuneam Sunt din Rusia, iar motivele pentru care făceam asta erau multe. Spre exemplu, unul dintre motive era că, atunci când m-am mutat în SUA şi le spuneam oamenilor că sunt din Ucraina, prima lor întrebare era unde e Ucraina?. Şi trebuia să explic unde e Ucraina pe hartă, iar asta a devenit obositor. Aşa că le-am spus că sunt din Rusia, iar oamenii spuneau că ştiu unde e ţara asta. Aşa că m-am gândit că e perfect, o să le spun tuturor că sunt din Rusia”, a declarat actrița, potrivit Page Six.

Mila Kunis a mărturisit, însă, că „totul s-a schimbat” pe 24 februarie, când Rusia a invadat Ucraina: „Nu pot să explic ce trăiri am, dar mă simt de parcă o parte din inima mea a fost ruptă. E cel mai ciudat sentiment. Acum spun tuturor că sunt din Ucraina”, a completat ea.

De asemenea, actriţa a declarat că are chiar un sentiment de mândrie că e ucraineancă: „Prietenii şi familia mea refuză să plece. Se duc la serviciu zilnic. Chiar dacă noaptea stau într-un adăpost, un buncăr, când se trezesc dimineaţa pun pe ei tot ce au nevoie pentru a se proteja şi merg la muncă. Sunt altfel de oameni”, a mai spus ea.

Mila Kunis cu soțul, Ashton Kutcher și copiii

Bai mai mult,  acum, actriţa încearcă să le insufle mândria de a fi ucrainean şi copiilor, în vârstă de 7 şi 5 ani: „Le-am spus copiilor mei că sunt jumătate americani, jumătate ucraineni. Mi-au spus că au înţeles”, a concluzionat Mila Kunis.

Cei doi actori, care s-au căsătorit în 2015, au anunţat că vor face o donaţie de 3 milioane de dolari, bani care vor merge în fondul destinat Ucrainei, scopul fiind strângerea sumei de 30 de milioane de dolari. Cei doi colaborează în acest demers cu compania de închirieri de locuinţe Airbnb şi cu Flexport.org, care organizează expedieri de ajutor umanitar pentru refugiaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.