Mișcarea România Suverană Bihor, condusă de Lilla Debelka, se dezvoltă

0
239

Partidul Mișcarea România Suverană este un partid nou care la finalul lunii martie, la Comitetului Executiv al Partidului a încredințat funcția de Președinte Interimar doamnei Carmen Daniela Dan, fost senator român și ministru de Interne, o apropiată colaboratoare a lui Liviu Dragnea.

Următoarea perioadă este dedicată extinderii în teritoriu, una dintre cele mai active organizații fiind cea din județul Bihor.

Astfel, la finalul săptămânii trecute, la Aușeu a avut loc conferința de alegeri a organizației prezidată de către Lilla Debelka, președintele MRS Bihor. În cadrul lucrărilor conferinței, președinte al organizației comunale Aușeu a fost aleasă Mariana Aurica Teușdea, vicepreședinte al organizației, Bogdan Madar, iar secretar a fost aleasă Mădălina Olar. Organizația de Femei a MRS Aușeu va fi condusă de Lucia Teușdea, iar Organizația de Tineret de către Răzvan Scurt.

În alocuțiunea dânsei, Lilla Debelka, președintele MRS Bihor a prezentat profilul membrilor partidului, problemele și soluțiile pe care le-a identificat cel mai nou partid din România:

„La Aușeu precum și în alte comune bihorene MRS are o echipă solidă care a reunit oameni serioși și profesioniști, determinați să pună umărul la lucrările de refacere a comunei și la identificarea și soluționarea problemelor care persistă în această zonă. Formațiunea vine cu viziuni noi și propuneri realiste pentru a pregăti, în mod sigur și durabil, dezvoltarea atât de necesară comunei.

Având în vedere că Mișcarea România Suverană recunoaște demnitatea umană drept valoare supremă, punând în centrul preocupării sale omul, misiunea noastră este asigurarea și facilitarea respectării drepturilor și a libertăților fundamentale ale persoanei, de a proteja și crește standardele și calitatea vieții fiecărui cetățean și de a preveni orice afront la adresa demnității umane.

Sub conducerea mea, MRS Bihor va continua construcția și consolidarea organizațiilor în județ, astfel încât să traducem în viață programul politic al partidului.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.