O jurnalistă BBC din Ucraina a văzut în direct cum locuința ei din Kiev este bombardată: „Nu pot să cred ce văd”

0
228

Olga Malchevska, o jurnalistă BBC din Ucraina, a văzut în direct cum locuința ei din Kiev este bombardată. În blocul respectiv locuiește mama ei, dar s-a adăpostit în timp util. Noi, cunoscând cât de mult îi „iubește” Putin pe ziariști, credem că acest bombardament asupra blocului cu pricina nu a fost deloc întâmplător!

Olga Malchevska, o jurnalistă BBC din Ucraina

Olga Malchevska, o jurnalistă BBC originară din Ucraina, a aflat în noaptea de joi spre vineri că locuința ei din Kiev a fost bombardată. Jurnalista a văzut imagini cu blocul în care locuiește familia ei, care a fost bombardat în timpul nopții. Ea s-a adăpostit la subsolul casei unei rude, alături de sora Olgăi și de copilul ei.

Blocul distrus al Olgăi Malchevska

Jurnalista este mulțumită că familia ei nu a pățit nimic în urma atacurilor de noaptea trecută. „Mama se adăpostise și, din fericire, nu se afla în blocul nostru, care a fost bombardat noaptea. Mulțumesc lui Dumnezeu că familia mea e în regulă… Pur și simplu nu-mi vine să cred ce văd!”, a declarat aceasta la BBC World News.

„Vedeam echipajele de pompieri, vedeam străzile din Kiev (…). Această clădire este chiar locuința mea. Încerc să-mi dau seama unde este apartamentul meu. Locuiam la etajul 6. Nu pot să realizez că ceea ce văd acum este exact locul unde am locuit”, a mai spus Olga.

De ce ar fi fost nevoie ca un bloc nevinovat, cu civili, ar fi trebuit bombardat? Cel mai probabil, serviciile secrete rusești știau bine anumite adrese „strategigce”, care, prin atacarea lor, devin un factor de presiune psihologică asupra unor persoane importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.