Orădeanul Andrei Arad participă la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală

0
108

Baia Mare este, în aceste zile, gazda unei etape zonale la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală, clasele III-VIII.

Elev al Liceului de Arte din Oradea, în clasa a VIII-a, secția chitară clasică, Andrei Arad se numără printre participanți. El se află la prima sa experință de acest gen.

Competiția este organizată de Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Maramureș, Colegiul de Arte Baia Mare și Consiliul Județean Maramureș.

„Despre Andrei Arad am doar cuvinte bune, de laudă. Este un elev care face cinste Liceului de Arte Oradea. Un elev silitor, serios, cu mult bun simț și mai ales talentat. Sunt foarte mulțumită de prestația lui în cadrul Olimpiadei zonale de la Baia Mare, a fost o experiență frumoasă, unica și mai ales benefică”, spune profesoara sa de chitară clasică, Loredana Roman.

Și directoarea Liceului de Arte din Oradea are cuvinte de laudă la adresa tânărului elev. Aceasta spune că, în spaţiul cultural bihorean şi între şcolile orădene, Liceul de Arte Oradea se defineşte ca un liceu cu profil unic, cel vocaţional-artistic.

„Este o instituţie care se situează într-o zonă înaltă a culturii, un spaţiu al performanţei, care a demonstrat încrederea şi respectul pentru valorile umane fundamentale: iubirea, binele, adevărul, frumosul şi responsabilitatea. Ne bucurăm că Andrei Arad este unul dintre copiii care fac cinste instituțiie noastre”, spune Mihaela Bondor, directorul Liceului de Arte.

În particular, Andrei pregătește o a doua prezență la Festivalul Naţional de Folk care este programată în luna iunie în stațiunea Băile Felix.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.