Pe podium la Atipic Beauty va veni Mihai Neșu și 12 copii în scaune rulante

0
210

Asociaţia Open Your Heart în parteneriat cu Primăria Oradea, îi invită pe orădeni la o prezentare de modă atipică în care manechinele sunt în scaune rulante. Este vorba de “Atipic Beauty Oradea 2022 by Magda Coman”, un eveniment emoţionant aflat la a-30-a ediţie, care transmite un mesaj puternic: “ Frumusețea e în noi nu în aparențe “.

“12 modele extraordinare de viață, în fotoliu rulant, care vor rula alături de personalități locale din Oradea, cu speranța de a schimba ideile preconcepute și de a arăta societății că verticalitatea, puterea și calitatea unui om nu depind de modul său de a se deplasa.

Este un eveniment prin care vrem să vă îndemnăm să priviți omul, nu dizabilitatea sau defectele sale, pentru că în spatele unor aparențe se pot ascunde calități minunate.Evenimentul este și despre neșansa unor oameni ce au ajuns, din diverse motive și provocări ale vieții, să depindă de un fotoliu rulant.Cu toate astea, acei oameni au reușit să doboare munți de provocări și obstacole, iar astăzi au multiple realizări și sunt o inspirație pentru cei din jur.˝a declarat Magda Coman, organziatorul evenimentului.

Partenerii Asociației Open Your Heart şi cei careau făcut posibil acest proiect sunt : Primăria Municipiului Oradea, Visit Oradea, Asociația Deficienților Locomotori Bihor, Star Stone, Kaufland, Figo Mobility, Valtryp, Piața 9, Restaurant Retro, Due Fratelli, Double Tree by Hilton, Florăria Mon Jardin Nufărul, Fundația Mihai Neșu, Pepsi, Skin Care, Hush & Hush, Ambro Andrei Plant, Vin de fructe, Coloseum, Nunta de la A la Z.

Designerii care vor participa cu creațiile lor sunt: Raluca Mihălceanu, Francess by Ștefania Pătcaș, Dana Panciu, Rebeca Cotrău, Antoanelle by Camelia Roatiș, Oana Pădure, Diana Bartolf, Fya by Ramona Jofneac, Mashenka by Diana Barbur, Oanaid by Oana Hăbășescu, Rozalia Bot, Răzvan Achim și Torres Cerimonia. Organizatorii mulțumesc și stiliștilor și make up artiștilor de la Tiphereth, Cosmo Beauty School, HM Studio by Horia Marchiș, Antonia Lestyan și Celebrity.

Mihaela Tatu va fi gazda acestui eveniment de neuitat, iar atmosfera va fi completată cu momente muzicale susținute de Monica Anghel și Ovidiu Lazăr. În deschidere va lua cuvântul Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități Mihai Tomescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.