Polițiștii bihoreni au aplicat amenzi de peste 68 de mii de lei în ultimele 24 de ore

0
94

Miercuri, 22 februarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă, a depăşirilor neregulamentare și, în general, a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 168 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 68.475 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute trei certificate de înmatriculare. 

Astfel,69 de sancțiuni au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, au fost sancționați 52 de pietoni care au traversat neregulamentar, 17 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționate patru depășiri neregulamentare, două sancțiuni au fost pentru folosirea telefonului mobil la volan fără sistemul de tip „mâini libere”, una pentru lipsa ITP, iar 23 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.