Polițiștii bihoreni au confiscat lemne de foc pentru cherestea

0
104

Peste 147 de metri cubi de lemn rotund și cherestea, fără proveniență legală, în valoare totală de 30.377 de lei, au fost confiscați faptic sau valoric de polițiștii bihoreni, în cadrul unei acțiuni comune.

În perioada 11- 12 ianuarie a.c., polițiștii bihoreni au acționat pe raza circumscripției judiciare Oradea și a Secției nr. 2 de Poliție Rurală Beiuș, pentru a preveni și combate delictele din domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, pentru siguranța traficului rutier și pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică în rândul comunităților locale.

În cadrul acțiunii, în care au fost implicați 35 de polițiști de la Serviciul de Ordine Publică, de la Secția nr.2 de Poliție Rurală Beiuș, de la formațiunile de ordine publică și poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Beiuș, polițiștii Biroului Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Oradea și cu jandarmi bihoreni, au fost legitimate 213 persoane, au fost controlate 183 de autovehicule, au fost efectuate controale la 30 de societăți comerciale și au fost verificați 11 agenți de pază. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 56 de sancțiuni contravenționale, din care 36 la Codul Rutier, valoarea totală a amenzilor fiind de 54.795 de lei.

Totodată, au fost confiscați faptic sau valoric 147,82 de metri cubi de material lemnos de diferite specii, în valoare totală de 30.377 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.