Pompierii bihoreni au stins două incendii de natură electrică la gospodării din Tilecuș și Marghita

0
93

În mai puțin de șapte ore, pompierii militari bihoreni au intervenit pentru stingerea a două incendii de natură electrică, izbucnite la gospodării situate în localitățile Tilecuș și Marghita.

În data de 12 mai a.c., la miezul nopții, un apelant al numărului unic 112 informa Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor cu privire la producerea unui incendiu, la o gospodărie situată pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Marghita, la fața locului fiind mobilizate imediat trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Marghita, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială tip Abroll și ambulanța SMURD a subunității. Incendiul, care se manifesta  generalizat și violent la un șopron pe structură de lemn, a fost stins în aproximativ 20 de minute, forțele de intervenție reușind să împiedice propagarea acestuia la alte două construcții din lemn aflate la circa un metru de focare, respectiv la un depozit de cereale de aproximativ 300 de metri pătrați, situat în apropiere. Ca urmare a evenimentului, generat, cel mai probabil, de un scurtcircuit, au ars șopronul din lemn, trei biciclete, din care două electrice (una dintre acestea fiind lăsată peste noapte la încărcat), două scule electrice și un metru cub lemne de foc.

În după-amiaza zilei de joi, 11 mai a.c., în jurul orei 17.55, pompierii Stației Aleșd au localizat și lichidat un incendiu izbucnit la camera centralei termice din cadrul unei gospodării din localitatea Tilecuș, comuna Tileagd, reușind să salveze casa lipită de construcția în flăcări. Cauza probabilă a evenimentului, soldat cu arderea camerei centralei termice și a unor bunuri aflate în interiorul acesteia, a constituit-o un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.