Primul campionat european de înot în ape înghețate va fi organizat anul viitor la Oradea

0
169

Primul Campionat European dedicat înotului în ape înghețate se va organiza, în 2024, la Oradea.Evenimentul e programat pentru 1-4 februarie 2024 și găzduirea lui în România l-a încântat pe Paul Georgescu, campionul mondial în ape înghețate, care a anunțat pe Facebook această reușită.

E un mare pas facut de tara noastra in aceasta disciplină si totodată reprezinta recunoasterea International Ice Swimming Association fata de toată activitatea pe care a avut-o ISOWR in dezvoltarea Ice Swimming-ului din Romania. Cand ma gandesc ca in 2019 am ajuns la capatul lumii pentru a participa la Campionatul Mondial din Murmansk iar acum, in doar 4 ani de zile , reusesc împreună cu toată comunitatea de inotatori in ape înghețate din România sa aduc in tara noastra pe cei mai valoroși sportivi din Europa in aceasta disciplină.

Vreau sa mulțumesc in special Primăria Oradea si CSM Oradea pentru sustinerea si deschiderea pe care au avut-o fata de acest eveniment special.

Va asteptam in Oradea, intre 1 si 4 februarie 2024 pentru a-i vedea la treaba pe cei mai buni inotatori in ape înghețate !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.